Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Vinurile moldovenești din nou au triumfat în Portugalia

Vinurile moldovenești din nou au triumfat în Portugalia imprimare

27.03.2017  

La prima ediţie a evenimentului „Vinhos sem Fronteiras” (Vinuri fără Frontiere), dedicat vinurilor internaţionale comercializate în Portugalia, organizat la Hotelul Real Palacio din Lisabona, standul vinurilor moldoveneşti s-a bucurat de o foarte mare atenţie.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

La prima ediţie a evenimentului „Vinhos sem Fronteiras” (Vinuri fără Frontiere), dedicat vinurilor internaţionale comercializate în Portugalia, organizat la Hotelul Real Palacio din Lisabona, pe 25 martie, standul vinurilor moldoveneşti s-a bucurat de o foarte mare atenţie.

Vinurile moldovenesti din nou au triumfat în Portugalia

Persoane pasionate de vinuri, somelieri și profesionişti în domeniu, au apreciat înalt calitatea vinurilor din Republica Moldova, la prima ediţie a evenimentului „Vinhos sem Fronteiras” (Vinuri fără Frontiere).

Vinurile moldovenesti din nou au triumfat în Portugalia

Vinurile mooldovenești au fost prezentate de către Simion Croitoru, întreprinzător moldovean stabilit de mai mult timp cu traiul în Portugalia. Vinurile moldovenești expuse au fost acompaniate de tradiționalele plăcinte și dulciuri pregătite cu măiestrie de Viorica Croitoru, soţia lui Simion. Prezenţa la eveniment a Ambasadorului Dumitru Socolan a venit să sprijine acţiunea de promovare a produselor vinicole moldoveneşti în vederea pătrunderii lor pe piaţa portugheză. Participanții au clasificat vinurile din Republica Moldova drept excelente la toate categoriile.Vinurile moldovenesti din nou au triumfat în Portugalia

Evenimentele de promovare a vinurilor moldovenești în Portugalia sunt susținute şi de ONVV (Oficiul Național a Viei și Vinurilor).

Vinurile moldovenesti din nou au triumfat în Portugalia Vinurile moldovenesti din nou au triumfat în Portugalia Vinurile moldovenesti din nou au triumfat în Portugalia Vinurile moldovenesti din nou au triumfat în Portugalia Vinurile moldovenesti din nou au triumfat în Portugalia Vinurile moldovenesti din nou au triumfat în Portugalia Vinurile moldovenesti din nou au triumfat în Portugalia Vinurile moldovenesti din nou au triumfat în Portugalia Vinurile moldovenesti din nou au triumfat în Portugalia Vinurile moldovenesti din nou au triumfat în Portugalia
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.