Prima pagină / Evenimente / Societate  /  (Video) Anastasia Popescu a lansat cărțulia „Povestea lui Cosmin”

(Video) Anastasia Popescu a lansat cărțulia „Povestea lui Cosmin” imprimare

23.05.2017  

Mămici cu pitici au venit să o susțină pe Anastasia Popescu, cea care a lansat cartea „Povestea lui Cosmin” ilustrată de Aliona Bereghici. Evenimentul plin de culoare e despre cosmos și despre istorioara unui mic băiețel cu o mare ambiție și poftă de viață.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

„Cartea e despre povestioara lui Cosmin, despre cum a apărut pe lume, cum a crescut el în burtică. La sfârșit conține un secret important pe care vreau să i-l transmit. Sper că va răsfoi cartea această și copiilor săi. Și poate va înțelege și mai bine ce voia mama lui să-i spună”, a mărturisit Anastasia Popescu, autoarea cărții „Povestea lui Cosmin”.

htjy

Pentru Aliona Bereghici cea care a ilustrat cărțulia „Povestea lui Cosmin” a fost o plăcere să colaboreze cu Anastasia Popescu. 

dftghyju

„A fost o plăcere să colaborăm. Am avut un contact deosebit cu Anastasia din prima zi. A fost momentul când mi-a dat seama că „acesta e omul meu”. Și de asta totul e decurs foarte lejer”, a menționat Aliona Bereghici, ilustratoare.

grthy

ertry

Inițiativa de a organiza acest eveniment îi revine însă jurnalistei Nadia Darie.

„Eu am fost care au sugerat ideea, iar Anastasia a fost încântată. Asta pentru că noi demult am simțit o rezonanță. Această carte e despre cosmos, iar băieții mei sunt încântați de aceste teme”, a mărturisit Nadia Darie, organizatoare.

efgrthju

Majoritatea celor invitați o cunosc pe Anastasia Popescu ca fiind mamă și soție, în cadrul acestui eveniment au avut posibilitatea să o cunoască dintr-un alt unghi.

fgvh

 „Pe Anastasia o cunosc din proiectul „Mămica alăptează”, apoi au mai urmat alte proiecte. Sunt aproape sigură că a făcut o poveste frumoasă pentru copii și aș vrea s-o citesc copiilor mei”, a spus Doina, invitată.

fdgfvb

 „O cunosc pe Anastasia de aproximativ patru ani. Știu că e foarte bravo, înțelegătoare, au fost și vecine, păstrăm și acum legătură. M-a ajutat în foarte multe cazuri, chiar și la proiectul „Mămica alăptează”, de acolo relația noastră s-a apropiat. Când au auzit că va scoate o carte, evident, că a spus că vin”, a precizat Olga, invitată.

dfrgty

„Anastasia Popescu este o mămică care pe mine m-a inspira mult prin felul ei de a fi, prin cum scrie. De asemenea, prin dedicație pe care o are pentru familia ei, pentru ceea ce face și-i aduce plăcere”, Jana, invitată.

dvfdghjk

gthyujikl

Invitații au putut cumpăra cartea la un preț special. Cărțulia „Poveste lui Cosmin” poate fi găsită la www.elibraria.eu și Galerie Moldave à Paris.

dfrgthy

Cristina Zeamă

Video: Alexei Gurduza

Sursă foto: mama.md

 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.