Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Marcarea Zilei Internaționale a Familiei

Marcarea Zilei Internaționale a Familiei imprimare

30.05.2017  

Ziua Internațională a Familiei a fost marcată duminică în incinta Parcului Dendrariu din capitală. Evenimentul a fost o adevărată sărbătoare plină de culoare, atât pentru părinți cât și pentru copiii.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Organizatorii evenimentului au încercat să promoveze cele mai frumoase valori familiale în această zi de duminică. Aceștia cu bucurie le-au oferit copiilor dar și părinților, activități interesante și vesele pe tot parcursul zilei.

„Primordial pentru noi astăzi este să celebrăm familia. Astăzi vom încerca să le oferim copiilor activități cât mai interesante iar părinților relaxarea bine meritată”, a afirmat unul dintre organizatorii evenimentului.

kl,gjg

Pe parcursul evenimentului părinții și copiii au avut parte de numeroase activități precum: „Face Painting, Program distractiv alături de animatorii „Clounella”, Tombola cu premii”.

„Este un eveniment vesel și plin de culoare, sunt fericită că și la noi în țară se sărbătorește această zi dedicată familiei. Familia este pilonul societății iar celebrarea acestei zile contează atât pentru copil cât și pentru părinți”, spune Elena, participantă la eveniment.

ghyuiopăî

Pe lângă distracțiile pregătite de organizatori, cei prezenți la eveniment au avut ocazia să procure bijuterii handmade, obiecte de artizanat și cărți pentru copii.

„Evenimentele de acest gen sunt o bună posibilitate pentru a ne promova produsele noastre și pentru ca lumea să ne cunoască.” , spune Ioana, comerciantă.

Familiile sunt nucleul de bază a societății. Aici ne naştem și petrecem cei mai importanţi ani. Viețile noastre însă sunt foarte agitate,  iar Ziua Familiei este un bun prilej pentru a încetini acest ritm şi pentru a petrece timp frumos cu familiile noastre.

grefvbv

Ziua Internațională a Familiilor este sărbătorită la 15 mai. Obiectivul principal al acestei sărbători este acela de a sublinia importanţa familiilor, fără discriminare, în societate. Această zi promovează valori precum toleranţa, respectul, împărţirea sarcinilor casnice şi combaterea tuturor formelor de violenţă în familie. În 2017, Organizația Națiunilor Unite pune pe accent pe educaţie şi bunăstare.

Alina Anghel, stagiară

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.