Prima pagină / Evenimente / Societate  /  În ajunul Crăciunului, la Chişinău a fost organizat un bal caritabil

În ajunul Crăciunului, la Chişinău a fost organizat un bal caritabil imprimare

25.12.2017  

În ajunul Crăciunului, Comunitatea absolvenților programului FLEX, împreună cu Asociația pentru Dezvoltare Creativă și Gender-Centru au organizat un bal caritabil. În urma acestui bal, banii adunaţi vor fi donaţi în scop caritabil unei familii tinere cu doi copii.

Prima ediție a WINTER CHARITY BALL: Masquarade, a fost organizată la Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO" pe 23 decembrie.

În cadrul balului a fost organizat şi un atelier de confecționare a jucăriilor pentru brad. Pentru a fi mai distractivă seara, organizatorii şi-au propus să motiveze tinerii de a participa la concursurile iniţiate de către aceştia, prin desfăşurarea unei tombole cu multe premii, un Moș Crăciun, gata de a face poze cu orice participant şi au creat o atmosferă de poveste cu multă muzică bună şi invitaţi speciali.

Muzica de calitate a fost întreţinută şi asigurată de invitații speciali Mark Stam și Felicia Dunaf.

Deasemenea, de la începutul evenimentului anunţat, organizatorii au ţinut să informeze participanţii despre faptul că acest bal este unul deosebit, iar pentru a adăuga puțin mister, la ordiinea zilei a fost ca fiecare să poarte câte o mască.

În preajma sărbătorilor de Crăciun, fiecare încearcă să fie creativ atunci când alege cadoul perfect. La Winter Charity Ball, vizitatorii au câştigat felicitări minunate din partea MonstrCard Postcards .

„Acest bal  a fost organizat cu scopul de a strânge fonduri pentru o familie tânără din Chişină. Deasemnea l-am organizat în ajunul Crăciunului, pentru ca oamenii să se distreze iar toodată fiecare dintre noi să contribuie la o cauză nobilă. De sărbători trebuie să fim mai buni, să dăruim zâmbete, bunătate şi nu doar.”, a precizat organizatoarea evenimentului, Victoria Lungu.

Surprizele serii au fost asigurate de către partenerii evenimentului Avon ChisinauEsushi.mdMonstrCard PostcardsMotiko, Akkurati și cele mai delicioase surprize de la 7 Spice -Brutărie şi Patiserie şi Prajiturica Ella.   

Prețul unui bilet a fost de 40 lei. Copiii cu vârsta de până la 10 ani, însoțiți de părinți, au avut acces gratuit.

„Îmi place foarte mult această iniţiativă. Mi-am luat şi o mască şi eu pentru a corespnde cerinţelor organizatorilor. Am venit cu mare interes la prima ediţie, voi veni şi cu mai mare interes la ediţiile viitoare. Distracţie maximă şi o atmosferă deosebită.”, a spus o participantă.

Evenimentul a avut drept scop colectarea de fonduri din vânzările biletelor de intrare. Banii adunați la acest bal de caritate vor ajunge la o familie tânără cu doi copii (un băiețel de 3 ani și o fetiță de 9 luni) din Chișinău. Tatăl a rămas fără vedere la 7 ani, după ce a scos din pământ un obiect, care s-a dovedit a fi un focos de grenadă antitanc. 

Evenimentul a fost organizat de Comunitatea absolvenților programului FLEX, împreună cu Asociația pentru Dezvoltare Creativă și Gender-Centru. 

Reporter: Tatiana Munteanu

Imagini: Andrei Rusnac

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.