Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Premiu internațional în Brazilia pentru Irina Lazur din Moldova

Premiu internațional în Brazilia pentru Irina Lazur din Moldova imprimare

11.11.2012  

Jurnalista din Moldova Irina Lazur a obținut premiul celei de-a 15-a Conferințe Internaționale Anti-corupție, care s-a desfășurat în Brazilia, între 7 și 10 noiembrie 2012.

Irina Lazur se numără astfel printre cei 6 câștigători în competiția Social Entrepreneurs Initiative la Conferința Internațională Anti-corupție (IACC) 2012 din Brazilia.

Conferința IACC 2012 a reunit, săptămâna trecută, peste 1 900 de persoane din 140 de țări pentru a discuta unul dintre cele mai grave subiecte ale timpurilor noastre: corupția în lume.

Prin intermediul Inițiativei sale de Antreprenoriat Social, IACC  a lansat o competiție de idei și proiecte de promovare a transparenței, responsabilității și combaterii corupției, iar Irina Lazur din Republica Moldova este unul ditnre cei 6 învingători din lume ai acestui concurs.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.