Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Tinerii învaţă prin teatru de la alţi tineri: la Dubăsari, Camenca, Caragaş şi Cioburciu

Tinerii învaţă prin teatru de la alţi tineri: la Dubăsari, Camenca, Caragaş şi Cioburciu imprimare

Un spectacol interactiv „Şcoala suntem noi"

14.11.2012  

Sute de copii şi tineri au participat, în octombrie şi noiembrie, la reprezentaţiile teatrului social din oraşul Dubăsari, la spectacolul interactiv „Şcoala suntem noi”.

18 actori, copii şi adolescenţi, membri ai clubului de voluntariat „M-Liga", au creat spectacolul „Şcoala suntem noi": de la scenariu până la aplauze.

Spectacolele au avut loc în şcolile din oraşele Dubăsari şi Camenca şi din satele Caragaş şi Cioburciu.

Tinerii spectatorii au urmărit pe scenă exemple negative şi pozitive de comportament în şcoală şi au intervenit prin modificarea scenariului din mers.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.