Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Drapelul Moldovei la „Festivalul de flori” din Olanda

Drapelul Moldovei la „Festivalul de flori” din Olanda imprimare

15.04.2019  

Printre numeroasele compoziții florale, culorile vii și cântece răsunătoare de la „Parada florilor” din Olanda, și-a marcat prezența drapelul Republicii Moldova.

La data de 13 aprilie s-a dat start „Paradei de flori” din cadrul „Festivalului de flori” din Olanda, care are loc anual, iar în acest an se va desfășura pentru perioada de 21 martie, până la data de 19 mai.

Drapelul Republicii Moldova, confecționat din sute de trandafiri, narcise și zambile de dimensiuni impunătoare a fost reprezentat în cadrul turului floral, alături de alte compoziții,

Întregul defileu fiind însoțit de melodiile dansante ale interpreților autohtoni din Moldova și participanți îmbrăcați în costume tradiționale.

Pentru confecționare drapelului au fost utilizate sute de trandafiri, narciși și zambile.

Compozițiile florale au parcurs distanța dintre Noordwijk și Haarlem, turul a durat 12 ore, iar cel mai frumos aranjament floral din acest an este considerat un șarpe înconjurat de țestoase.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.