Prima pagină / Evenimente / Societate  /  A.O. „Perspectiva” din Cahul a semnat Acordurile de Colaborare în cadrul Programului de Granturi Mici

A.O. „Perspectiva” din Cahul a semnat Acordurile de Colaborare în cadrul Programului de Granturi Mici imprimare

07.06.2019  

Pe 6 iunie, la Cahul a avut loc evenimentul de semnare a acordurilor de colaborare cu grupurile de inițiativă care au fost selectate spre finanțare în cadrul Programului de Granturi Mici, ediția a VI-a, 2019.

La eveniment au fost prezenți liderii și mentorii, reprezentanții a celor 8 grupuri de inițiativă și membrii Fondului pentru Tineri Cahul. Reamintim, că în cadrul celei de-a VI-a ediții a Programului de Granturi Mici au aplicat 21 de grupuri de inițiativă, în urma analizei, evaluării și proba interviului au fost selectate 8 proiecte.

  1. Grupul de Inițiativă I.M.P.A.C.T. – Crearea centrului incluziv al tinerilor 
  2. Grupul de Inițiativă ActivECO – ECORAI ÎN SATUL MEU”
  3. Grupul de Inițiativă Tineri activi prin implicare – Renovare  prin implicare a unui  loc de odihnă şi educaţie a culturii ecologice”
  4. Grupul de Inițiativă Mișcarea este viață – FITNESS ÎN AER LIBER 
  5. Grupul de Inițiativă HYPERION – EVERGREEN
  6. Grupul de Inițiativă EcoMed – Amenajarea miniparcului de odihnă și agrement al Colegiului de Medicină Cahul
  7. Grupul de Inițiativă Bank Via – Zona de agrement – La cămine”
  8. Grupul de Inițiativă Pro-lectura – Ia o carte – Donează o carte”

Proiectele selectate vor primi finanțare în sumă totală de 50 000 mii lei. Fondurile date sunt oferite de către Fundația Est-Europeană, Primăria mun. Cahul și banii colectați în urma activităților de fundraising a Fondului pentru Tineri Cahul.

Membrii Asociației Obștești „Perspectiva”  a adus felicitări Grupului de Inițiativă și le urează succes în implimentarea proiectelor.

Acest program este realizat de Asociația Obștească „Perspectiva”  cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Suedia, în parteneriat cu Primăria Muncipiului Cahul.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.