Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Tinerii se implică la nivel local și obțin granturi pentru dezvoltarea comunității

Tinerii se implică la nivel local și obțin granturi pentru dezvoltarea comunității imprimare

27.06.2019  

Tinerii activi se implică în viața socială și obțin granturi prin care implementează proiecte în folosul comunității din care fac parte. Pe data de 3 iulie, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, împreună cu partenerii Fundației Est Europene și Consiliul Raional Soroca urmează să semneze Contractele de Granturi pentru Tineret, ediția a VIII-a, 2019.

Evenimentul va avea loc pe 3 iulie 2019, începând cu ora 10:00, în incinta Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA. 
În cadrul evenimentului, vor fi semnate 10 contracte de finanţare pentru implementarea proiectelor în localităţile din raionul Soroca. Proiectele aprobate spre implementare au fost selectate în cadrul unui concurs deschis lansat în cadrul proiectului Fondul pentru Tineri Soroca, în perioada martie-mai 2019.

Acest eveniment este un bun prilej pentru a cunoaşte cum tinerii se implică la nivel local în viaţa comunităţii şi îşi asumă roluri în sprijinirea dezvoltării localităţii lor. 


EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.