Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Instruiri în domeniul antreprenoriatului pentru tinerii din Cahul

Instruiri în domeniul antreprenoriatului pentru tinerii din Cahul imprimare

28.06.2019  

Tinerii de la Fondul de Susținere a Antreprenoriatului pentru Tineri Cahul au parte de o serie de instruiri pentru dezvoltarea abilităților antreprenoriale.

Tinerii care își doresc să devină antreprenori au participat la mai multe cursuri în care au învățat cum să-și dezvolte o afacere, începând cu un plan de afaceri, strategii de marketing, leadership și management financiar. Pe parcursul lunii iunie este desfășurat Concursul planurilor de afaceri, în urma căruia vor fi selectate și finanțate cu câte 3000 euro cele mai bune 5 planuri de afaceri.

Această instruire este realizată de A.O. Perspectiva cu suportul financiar al Uniunii Europene și cofinanțat de Suedia, prin intermediul Fundației Est-Europene în cadrul Proiectului ”Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării”.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.