Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Ambasada Republicii Moldova în Grecia a organizat o recepție dedicată aniversării Suveranității și Independenței Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Grecia a organizat o recepție dedicată aniversării Suveranității și Independenței Republicii Moldova imprimare

01.07.2019  

Ambasada Republicii Moldova în Grecia a organizat Recepția dedicată aniversării Suveranității și Independenței Republicii Moldova și promovării mesajului de pace al sportivului Ion Lazarenco Tiron.

Cu ocazia recentei celebrări a Suveranității naționale a Republicii Moldova și în proximitatea sărbătorii celei de-a 28-a aniversări a Independenței țării noastre, precum și în contextul vizitei în Republica Elenă a candidatului Republicii Moldova la Premiul Nobel pentru Pace 2019, Ion Lazarenco Tiron.

 Ambasada a organizat la Atena recepția anuală cu invitarea autorităților centrale și locale elene, Corpului Diplomatic acreditat la Atena, cercului de afaceri, academic, mass-media și diasporei moldovenești în Grecia.

În cadrul festivității, Ambasadorul Anatol Vangheli a scos în evidență succesele Republicii Moldova pe parcursul anului și realizările cooperării moldo-elene. Evenimentul a permis, de asemenea, promovarea cu succes a mesajului de pace al țării noastre prin intermediul candidatului Republicii Moldova la Premiul Nobel pentru Pace 2019, dl Ion Lazarenco Tiron. Invitații la recepție au asistat la un recital de cântece moldovenești și au gustat vin și bucate naționale, organizate inclusiv cu susținerea diasporei moldovenești în Grecia și a Consulului Onorific de pe insula Creta.

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.