Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Multimedia Conector pentru Tineri: peste 150 de participanți au creat produse media și au vorbit cu jurnaliști și influenceri

Multimedia Conector pentru Tineri: peste 150 de participanți au creat produse media și au vorbit cu jurnaliști și influenceri imprimare

16.07.2019  

În perioada 9-12 iulie s-a desfășurat cea de-a doua ediție Multimedia Conector pentru Tineri – școală de vară de educație media, organizată de Centrul Media pentru Tineri în parteneriat cu IREX Europe, cu susținerea Uniunii Europene.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

 Cei 45 de tineri, fete și băieți, din toate regiunile R. Moldovei au lucrat în ateliere - video, video storytelling, jurnalism mobil, jurnalism cetățenesc, media toastmasters și au realizat produse în zona Vadul lui Vodă, inspirați fiind de subiectul educației media, participare, implicare.

Ultima zi a școlii de vară s-a desfășurat la Tekwill, Chișinău, unde cei 45 de participanți și încă 120 de tineri interesați de journalism și educație media s-au întâlnit la evenimentul „Media conectează tinerii” pentru a discuta cu jurnaliști și influenceri, pentru a participa la ateliere despre social media și realitate virtuală.

Evenimentele au fost organizate de Centrul Media pentru Tineri și IREX Europe, cu susținerea Uniunii Europene și se încadrează în proiectul „Încurajarea tinerilor pentru a deveni cetățeni activi”.

 

 

 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.