Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Fondul pentru Tineri Soroca: oportunități, reușite și proiecte implementate cu succes

Fondul pentru Tineri Soroca: oportunități, reușite și proiecte implementate cu succes imprimare

22.07.2019  

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA și-a prezentat rezultate obținute, pe data de 19 iulie 2019, în cadrul unei sesiuni de informare pentru tineri privind activitatea Fondului pentru Tineri Soroca. În timpul sesiunii a fost făcută o prezentare a Proiectului și a rezultatelor obținute în această perioadă.

Membri care și-au încheiat mandatul în cadrul Fondului pentru Tineri Soroca, au transmis participanților despre experiența și implicarea lor în cadrul evenimentelor organizate cu scop de colectare de fonduri, cât și beneficiile proiectului pentru comunitate și pentru ei personal.

Fondul pentru Tineri a fost mediul perfect în care am putut să socializez, să învăț lucruri noi și să mă implic în viața comunității mele”, relatează Mădălina Babici, membră a fondului.

Proiectul Fondul pentru Tineri Soroca” este implementat de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei.

 

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.