Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Tinerii din stânga Nistrului participă la Școala de Vară pentru Fondurile de Tineri din Regiunea Transnistriană

Tinerii din stânga Nistrului participă la Școala de Vară pentru Fondurile de Tineri din Regiunea Transnistriană imprimare

31.07.2019  

Peste 45 de tineri, membri ai proiectului Fondul de Tineri din stânga Nistrului, participă la o Școală de Vară, care are drept scop dezvoltarea abilităților acestora și cultivarea motivației de a se implica în inițiativele comunitare. Școala de Vară pentru Fondurile de Tineri din Regiunea Transnistriană și-a dat startul pe 30 iulie și se va desfășura timp de 4 zile.

La Școala de Vară, participanții urmează un curs de „Servant leadership”, instruiți de trainerii de la Academia Nicolae Dumitrescu. Adolescenții vor beneficia de diverse activități, care le vor permite să își dezvolte abilitățile de comunicare, lucru în echipă, delegare a rolurilor, precum și tehnici de prioritizare a sarcinilor în cadrul unui proiect.

Pe lângă cursurile de instruire, tinerii vor participa și la ateliere de lucru, în cadrul cărora vor învăța metode de soluționare eficientă a conflictelor, dar și tactici care îi pot ajuta să îmbunătățească comunicarea în echipă, cu scopul de a evita apariția situațiilor conflictuale.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului „Construim punți, depășim bariere”, finanțat de Uniunea Europeană, co-finanțat de Suedia și implementat de Fundația Est-Europeană.

 

Photo credit: Infomost.org

 

 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.