Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică şi socială din Republica Moldova

Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică şi socială din Republica Moldova imprimare

19.08.2019  

Pe parcursul lunii iulie, în cadrul proiectului „Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică şi socială din Republica Moldova”, A. O. „AZI” a efectuat întâlniri cu partenerii DOFM şi consultanţIi în Angajarea Asistată din Cahul şi Cantemir.

În cadrul acestor întâlniri s-a discutat despre înregistrarea persoanelor cu dizabilităţi la oficiul DOFM, dar şi despre problemele cu care se confruntă la înregistrarea acestora. De asemenea, unul dintre subiectele discutate a fost despre eforturile depuse pentru a le integra în câmpul muncii. 


Aceste proiect este finanțat de către Uniunea Europeană, cofinanțat de Suedia, prin intermediul Fundației Est Europene şi implementat de către A. O. „AZI”

DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.