Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Membrii Fondului pentru Tineri Sângerei cercetează necesitățile tinerilor

Membrii Fondului pentru Tineri Sângerei cercetează necesitățile tinerilor imprimare

20.08.2019  

Echipa proiectului Fondul pentru Tineri Sîngerei continuă realizarea cercetării privind necesitățile tinerilor la nivel local.

Aceasta este a doua activitate a membrilor Fondului și a fost realizată în orașul Sângerei.

Membrii Fondului din cel de-al 2-lea focus grup au discutat cu tinerii din localitate despre problemele la nivel local, au analizat infrastructura orașului Sîngerei, cât și posibilitățile de instruire într-un domeniu pentru tineret.

 Pe parcursul lunii august, Fondul pentru Tineri Sîngerei își propune să discute cu 200 de tineri din diferite localități ale raionului.

Acest proiect este realizat de AO Caroma Nord Moldova cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Suedia.

Sursa foto: Fondul pentru Tineri Sângerei

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.