Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Tinerii din Bălți și Sîngerei învață comunicare eficientă

Tinerii din Bălți și Sîngerei învață comunicare eficientă imprimare

02.09.2019  

Membrii Fondului pentru Tineri Bălți și ai Fondului pentru Tineri Sîngerei au participat la atelierul „Comunicare, interacțiune cu stekeholders și promovarea activităților FpT”.

În cadrul instruirilor, tinerii au învățat cum pot comunica eficient și cum trebuie să promoveze activitățile proiectului. Activitatea  a fost realizată în aer liber, sub forma unui pic-nic, iar tinerii au plecat acasă cu emoții și informații noi.

Acest proiect este realizat de AO Caroma Nord Moldova, cu suportul Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation - Moldova, din resursele acordate de Suedia.

Sursa foto: Fondul pentru Tineri Bălți

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.