Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Recomandări pentru acest weekend

Recomandări pentru acest weekend imprimare

20.09.2019  

Timpul ploios de afară ar putea să devină un pretext bun nu doar pentru a sta în casă, dar și pentru a ne lăsa găzduiți de o serie de evenimente care vor avea loc în acest weekend.

Spectacolul radiofonic „Anastasia Dicescu: Bucuria muzicii” începe la 14:00, în incinta Teatrului „Mihai Eminescu” Spectacolul se desfășoară în cadrul Reuniunii Teatrelor Naționale Românești, ediția a V-a și are intrare liberă.

Teatrul „De pe strada Trandafirilor” vă propune spre vizionare spectacolul „Salcâmul alb”, care începe la orele 18:00 și va fi jucat tot weekend-ul.

Filarmonica Națională „George Enescu” va desfășura Festivalul Internațional „George Enescu”, ediția 2019. Concertul începe la 19:00, intrarea este liberă.

Lansarea la Chișinău a cărții „Dor de dor de tine” de Constantin Romulus Preda va avea loc la data de 21 septembrie, ora 15:00, la librăria „Bestseller”.

Colecțiile noi ale designerilor autohtoni pot fi apreciate la „Moldova Fashion Days” în perioada 21-22 septembrie, la cel mai mare showroom Jaguar Land Rover din Europa.

Târgul studiourilor de creație „Art Fair” are loc în acest an la data de 21 septembrie pe aleea restaurantului Pani Pit și începe la 12:00.

Festivalului etno gastronomic „Bostaniada” se va petrece în perioada 21-22 septembrie la aceeași locație, lacul Bălăbănești, Criuleni.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, în luna octombrie, împlinește 130 de ani de la fondare cu acest prilej muzeul organizează mai multe evenimente printre care se numără „Târgul Meșterilor Populari” din 22 septembrie la care vor participa cei mai valoroși meșteri din țară.

Un wekeend frumos să aveți!

DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.