Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Librarius Cafe - prima librărie de tip cafenea din Chișinău

Librarius Cafe - prima librărie de tip cafenea din Chișinău imprimare

01.10.2019  

Familia Librarius „s-a completat cu un membru nou”, Librarius Cafe, prima librărie de tip cafenea din Chișinău. Deschiderea Librarius Cafe a fost însoțită de miros de cafea, muzică vie, autorii cărților pe care le găzduiește în incinta sa, senzația de „acasă” și desigur multe cărți.

Director general „Librarius”, Viorel Filimon, și-a împărtășit bucuria „completării familiei Librarius cu un membru nou” și a mulțumit tuturor pentru prezența la eveniment.

Elena Ghiorghița, PR manager Librarius, ne-a relatat că de la apariția ideii până la deschidere a durat în jur de jumătate de an. Aceasta fiind realizată a făcut viața vizitatorilor, dar și lucrătorilor Librariu, mai colorată.

„Lucrul aici este plin de armonie, este mult mai plăcut să lucrezi, ai posibilitatea să întâlnești zilnic oameni noi, interesanți” a precizat Victoria Petrov, librar.

Ludmila Tamciuc, colega victoriei completează: „această librărie se deosebește de toate librăriile, noastre prin atmosferă, prin muzică și bineînțeles prin lectură combinată cu o cafea”.

Primii vizitatori ai librăriei au menționat că se vor întoarce aici cu familia sau prietenii, pentru a împărtăși cu ei atmosfera acestui loc.

„Acest loc trebuie neapărat vizitat, aici te poți simți ca acasă și este o zonă foarte confortabilă”, menționează participanta la eveniment, Crina Corobțov.

Librarius Cafe este amplasat în centrul capitalei, pe strada Mitropolit Varlaam, 75, într-o clădire cu valoare arhitecturală istorică. Și este deschisă de luni până sâmbătă, începând cu ora 9.00 și până la ora 21.00, iar în ziua de duminică va activa de la ora 10.00 până la ora 19.00.

Reporter: Vlada Popsuico

Imagini video: Alexei Gurduza

 

 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.