Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Centrul Media pentru Tineri te invită la „Talk Forum – Reușesc! Comunitatea mă susține”

Centrul Media pentru Tineri te invită la „Talk Forum – Reușesc! Comunitatea mă susține” imprimare

24.10.2019  

S-au înscris în programul de minigranturi Youth Empowerment, au scris proiecte și au câștigat bani pentru a face o schimbare în satele lor. Cei patru tineri și tinere au construit foișor pentru copii, au amenajat terenuri de sport și au restabilit parcuri. Vineri, 25 octombrie, de la ora 15:30, te invităm la Tekwill, la Talk Forum 2019 să-i cunoști și să le ascultați discursurile.

Speakerii, cu și fără dizabilități, ne vor povesti despre implicare, colaborarea cu autoritățile și despre cum au reușit să mobilizeze comunitățile în care locuiesc, după ce au luat granturi mici în cadrul programului Youth Empowerment.

În partea a doua a evenimentului, o tânără, un primar al unui sat și un deputat vor participa la un panel de discuție, în cadrul căruia vor vorbi despre cât de activi sunt tinerii și cum autoritățile îi pot susține.

Invitata specială a Talk Forumului este Maria Nikitina, o tânără din Ucraina care a reușit să facă mai accesibilă și mai prietenoasă regiunea în care locuiește.

Accesul este liber, în baza unui mesaj expediat pe pagina evenimentului.

Fotografii de la Talk Forum 2018 AICI.

Talk Forum este un eveniment anual, organizat pentru a cincea oară de către Centrul Media pentru Tineri, cu susținerea IM Swedish Development Partner. Evenimentul discursurilor motivaționale are scopul de a inspira tinerii să se implice și de a susține incluziunea.

Sursa: TINERI.MD

 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.