Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Gala Inițiativelor de Tineret 2019

Gala Inițiativelor de Tineret 2019 imprimare

31.10.2019  

Pe 27 octombrie, la Cahul, a avut loc evenimentul Gala Inițiativelor de Tineret din cadrul Programului de Granturi Mici 2019, ediția a VI-a. Cele mai bune grupuri de inițiativă au fost premiate și făcute cunoscute pentru întreaga comunitate.

Scopul evenimentului a fost de a familiariza întreaga comunitate cu cele opt proiecte implementate în cadrul Programului de Granturi Mici 2019, ediția a VI–a.

La eveniment au fost prezenți oaspeți valoroși, partenerii din cadrul PGM 2019 și desigur grupurile de inițiativă.

Iată care sunt grupurile de inițiativă:

1. ProLectura – USCH

2. Mișcarea este viață – Andrusul de Jos

3. Tineri activi prin implicare.- Andrusul de Sus

4. BankVia – USCH

5. Activ Eco – Pelinei

6. I.M.P.A.C.T – Brânza

7. HYPERION – L.T. ”M. Eminescu”, Cahul

8. EcoMed – Colegiul de Medicină, Cahul.

Aceste grupuri de inițiativă au fost susținute în cadrul Programului de Granturi Mici pentru Tineri - 2019, ediția a VI - a, cu suportul financiar al Fondului pentru Tineri Cahul, Fundației Est-Europene, din sursele acordate de Suedia, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cahul.

 

 

 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.