Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Expoziția care te inspiră

Expoziția care te inspiră imprimare

04.12.2019  

La cea de-a treia ediție a expoziției de fotografie, 12 protagoniști din diferite localități ale Republicii Moldova, femei și bărbați, transmit mesaje incluzive și pozitive, vorbesc despre provocările și realizările din viețile lor.

Ei sunt lideri comunitari, oameni de artă, avocați, persoane care au locuit în instituții, manageri de proiecte – personalități care se remarcă prin insistența lor de a munci pentru a-și realiza visurile.

Evenimentul s-a desfășurat pe 3 decembrie, dată la care este marcată și Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dezabilități.

Evenimentul este organizat de Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dezabilități din Republica Moldova (AOPD) și Centrul Media pentru Tineri, în parteneriat cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, cu susținerea financiară IM Swedish Development Partner va fi deschisă până pe 16 decembrie în incinta Guvernului Republicii Moldova.

Sursa: Centrul Media pentru Tineri 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.