Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Fondul pentru Tineri Orhei a premiat cele mai rock inițiative de tineret ale anului 2019

Fondul pentru Tineri Orhei a premiat cele mai rock inițiative de tineret ale anului 2019 imprimare

02.01.2020  

Cele mai rock inițiative de tineret au fost premiate la Orhei. La sfârșitul anului 2019, Fondul pentru Tineri Orhei a adunat membrii și grantiștii acestora pentru a marca rezultatele obținute pe parcursul anului.

Fondul pentru Tineri Orhei, care este un proiect finanțat de către Fundația Est-Europeană, din resursele Suediei și cofinanțat în cadrul Programului de Granturi Mici de către Consiliul Raional Orhei are o tradiție deja al șaselea an în care încheiem cu o gală. Regula de aur a Fondului este să ne bucurăm de succesele tinerilor care au implementat proiecte în acest an. Anul acesta a fost la fel de colorat, la fel de energetic, dar în plus este și rock. Tinerii sunt eroii acestui eveniment, focusul este pe ei, ca să se simtă cu adevărat importanți și să fie apreciat efortul lor”, ne spune Corina Erhan, Coordonatoarea Fondului pentru Tineri Orhei.

Una dintre ideile care a captat atenția celor prezenți este și proiectul Biblioteca Vie, care luptă cu stereotipurile și prejudecățile din societate. „Noi am vrut să promovăm dialogul interuman și demnitatea umană, pentru că tinerii din ziua de astăzi au un concept incorect față de anumite categorii de oameni și noi am făcut tot dinadinsul ca ei să afle de la prima persoană cum sunt rromii, cum sunt cei din comunitatea LGBT”, ne povestește Maria Magdalena Borș, membră a grupului de inițiativă Biblioteca Vie.

Cum a fost evenimentul de totalizare, vedeți în reportajul video.

 

Fondul pentru Tineri Orhei este un proiect finanțat de către Uniunea Europeană și Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.