Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Implicare în proiect, recompensată. Tinerii Consiliului Local Răzeni au primit în dar hanorace

Implicare în proiect, recompensată. Tinerii Consiliului Local Răzeni au primit în dar hanorace imprimare

08.09.2020  

Pe data de 6 septembrie curent, membrii Consiliului Local de Tineri Răzeni au fost remunerați pentru munca depusă și lucrurile frumoase pe care le-au realizat până în prezent.

În cadrul proiectului activ „O lume fără Instagram”, tinerilor le-au fost repartizate hanorace cu imprimeul Consiliului Local de Tineri Răzeni, Fondului pentru Tineri Ialoveni și Consiliului Raional Ialoveni.

Acest simbol are drept scop consolidarea spiritului de echipă, a dorinței de a realiza în continuare lucruri frumoase în localitatea lor, dar și încurajarea acțiunilor de voluntariat în rândurile tinerilor.

Proiectul „O lume fără Instagram” este realizat în cadrul programului de granturi mici pentru tineri, desfășurat cu suportul financiar oferit de Consiliul Raional Ialoveni, Fundația Est-Europeană din resursele Suediei, Asociația Obștească Eco-Răzeni și din partea Primăriei Comunei Răzeni

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.