Prima pagină / Evenimente / Societate  /  O zi cu spațiile verzi

O zi cu spațiile verzi imprimare

Și datorită acestor oameni Chișinăul este unul dintre cele mai verzi orașe ale Europei

27.02.2012   2512 

Înaintea căderii zăpezii la Chișinău, o echipă a „Asociației spațiilor verzi” a petrecut o zi de muncă în prezența reporterilor de la Stiripozitive.eu. Datorită oamenilor de la spații verzi capitala moldovenească este încă un oraș verde.

„Ne bucurăm de ceea ce avem", este una dintre replicile acestei zile cu spațiile verzi. Vă invităm să urmăriţi subiectul video pentru a vedea cum se desfăşoară o zi de muncă a unei echipe a spațiilor verzi - de la urcatul în camion dimineața până la plecarea acasă cu transportul public seara.

 

EEF  Ambasada Suediei  Danida   

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu suportul Fundaţiei Est-Europene. În prezent, portalul Stiripozitive.eu este realizat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Portalul www.stiripozitive.eu a fost desemnat „Debutul anului 2012 în mass-media din Moldova” de către Clubul de Presă din Chişinău – Centrul pentru Jurnalism Independent şi Comitetul pentru Libertatea Presei, la 13 decembrie 2012. 

Stiripozitive.eu a obţinut premiul „VIP Magazin” în anul 2013 la categoria „Mass-media. Presa on-line”.