Prima pagină / Evenimente / Societate  /  „Să râdem la noi acasă”. Campionatul Naţional de Bancuri

„Să râdem la noi acasă”. Campionatul Naţional de Bancuri imprimare

La Teatrul „Eugen Ionesco” s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Bancuri

02.04.2013  

1 aprilie a fost o zi potrivită pentru oamenii cu simțul umorului bine dezvoltat și un gust fin pentru farse. Iar ecourile acestei zile sunt vii şi astăzi.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Ce neam oare nu e mai priceput la glume decât cel din Moldova?! Teatrul „Eugene Ionesco” și-a luat de data asta angajamentul să aducă oamenilor un buchet de glume, poante, umor şi muzică live.

Campionatul Naţional de Bancuri sau Banco-mat 2013, astfel s-a numit evenimentul organizat în cadrul aceste serbări umoristice: cei mai curajoşi dintre spectatori au spus bancuri în public şi i-au amuzat pe ceilalţi.

1_aprilie

Organizatoarea acestei seri, Rusanda Curcă, a mărturisit că „astfel de evenimente au menirea să îl facă pe spectator să uite de nevoi, de rutină, serviciu, casă. Şi e o sărbătoare. Dacă în anii trecuți actorii erau cei care aveau rolul principal, anul acesta am decis să lăsăm spectatorii să fie cei care ne încântă cu glume.”

1_aprilie

Cei prezenți s-au arătat încântați de spectacol. Ion ne-a spus că „de 1 aprilie la noi nu se prea obișnuiește să fie organizate activități distractive. De asta am fost surprins că, în sfârșit, putem râde „la noi acasă” și nu în Odessa, cum se întâmpla”.

1_aprilie

Moderator al seratei a fost actorul Andrei Sochircă. El a recunoscut că uneori oamenii pot spune bancuri mai bine ca profesioniştii. „Important e să ai asta în sânge”, a remarcat Andrei Sochircă.

1_aprilie

În Republica Moldova a fost organizat în premieră un astfel de eveniment, cu premii și multe, multe aplauze.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.