Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Sprijin pentru tinerii din Bălţi, Cahul, Chişinău, Soroca şi Ungheni

Sprijin pentru tinerii din Bălţi, Cahul, Chişinău, Soroca şi Ungheni imprimare

Tinerii decid democraţia!

19.04.2013  

Tinerii din din Bălţi, Cahul, Chişinău, Soroca şi Ungheni beneficiază acum de sprijin în cadrul unei iniţiative de participare a tinerilor în procesul electoral, promovată de Centrul Naţional de Resurse pentru Tineri.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Cinci organizaţii non-guvernamentale din Moldova - Centrul de Resurse pentru Tineret „Dacia” (Soroca), Centrul pentru Copii şi Tineret „Făclia” (Ungheni), Centrul Naţional de Resurse pentru Lucrătorii de Tineret (Chişinău), Centrul de Informare şi Susţinere a Tinerilor Economişti „Certitudine” (Bălţi) şi Asociaţia Obştească „Perspectiva” (Cahul) - şi-au unit eforturile în cadrul unei iniţiative comune „Tinerii decid în privinţa democraţiei! Participarea tinerilor în procesul electoral”.

Iosif Moldovanu 

Tinerii din cele cinci organizaţii s-au reunit vineri la Chişinău pentru a semna acorduri de cooperare în cadrul acestei iniţiative comune, implementată în Moldova de Centrul Naţional de Resurse pentru Tineri, în parteneriat cu Institutul pentru Dezvoltarea Tinerilor KULT din Bosnia şi Herţegovina.

La CNRT

Iniţiativa „Tinerii decid în privinţa democraţiei! Participarea tinerilor în procesul electoral” include, între alte activităţi, susţinerea unei serii de „iniţiative mici” ale tinerilor în scopul consolidării rolului lor în comunitate şi instruiri pentru liderii de tineret.

Comunicatul de presă al Centrului Naţional de Resurse pentru Tineri poate fi citit integral AICI.

Imagini de Ilinca Cotorcea.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.