Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Zebrele şi trotuarele sunt pentru pietoni! | Foto

Zebrele şi trotuarele sunt pentru pietoni! | Foto imprimare

29.05.2013  

„Zebrele şi trotuarele sunt pentru pietoni!”. Acesta a fost mesajul pe care l-au transmit autorităţilor astăzi mai mulţi tineri din Moldova. „Zebrele şi trotuarele sunt pentru pietoni!” este un mesaj adresat şi oamenilor, şi automobilelor.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Tinerii din echipa Coaliţiei Voluntariat s-au reunit miercuri, în una dintre zilele Săptămânii Voluntariatului, la zebra cu numărul 4, din faţa Primăriei Municicpiului Chişinău, ca să le reaminească autorităţilor că „Zebrele şi trotuarele sunt pentru pietoni!”. 

Zebrele şi trotuarele sunt pentru pietoni! Zebrele şi trotuarele sunt pentru pietoni! Zebrele şi trotuarele sunt pentru pietoni! Zebrele şi trotuarele sunt pentru pietoni! Zebrele şi trotuarele sunt pentru pietoni! Zebrele şi trotuarele sunt pentru pietoni! Zebrele şi trotuarele sunt pentru pietoni!
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.