Prima pagină / Evenimente / Sport  /  (Video) Cupa IPNA „Teleradio Moldova” la tenis de masă, ediția 2015

(Video) Cupa IPNA „Teleradio Moldova” la tenis de masă, ediția 2015 imprimare

18.05.2015  

Pe data de 17 mai, peste 20 de angajați ai instituției „Teleradio Moldova” s-au luptat pentru trofeul Cupa IPNA „Teleradio Moldova” la tenis de masă.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Ideea desfășurării Cupei IPNA „Teleradio Moldova” la tenis de masă îi aparţine Directorului TV „Moldova 1”, Mircea Surdu. 

Cupa IPNA „Teleradio Moldova” la tenis de masa

„Este un eveniment sportiv. Acum este în trend să faci sport, iată ne-am adunat și noi aici, foarte mulți. Până la urmă, după un sistem olimpic cineva va ieși în finală și vom declara un câștigător. Câștigătorul va primi o cupă, un mic premiu bănesc și foarte multă dipoziție. O știre pozitivă, o zi pozitivă și poate chiar o săptămână, o lună pozitivă”, afirmă Mircea Surdu, președinte-iterimar al Companiei „Teleradio-Moldova”.

Cupa IPNA „Teleradio Moldova” la tenis de masa

„Am considerat că tenisul este proba cea mai accesibilă, cea mai democratică, cea mai interesantă. Aici nu pot exista elemente de violență. Nu trebuie să ai mari însușiri, decât bună reacție, bună articulație și nu contează cine câștigă, important să participi”, zice Efim Josanu, șeful Direcției Sport.

Participanții au fost repartizați în câte trei grupe valorice, dintre care doar primii doi din grupă s-au calificat în faza finală. Ultimul act al turneului a opus doi participanți din generații diferite. Grigore Madan, în vârstă de 67 de ani, și Adrian Țâbârneac, cu 40 de ani mai tânăr.

Cupei IPNA „Teleradio Moldova” la tenis de masa

„Competiția s-a petecut foarte interesant. Concurenții sunt mai tineri decât mine și am fost nevoit să depun mai multă forță, să nu uit de tehnica pe care am acumulat-o în timpul vieții. Prin sport merge și o educație bună, prin sport obții și sănătate multă”, spune Grigore Madan, învingătorul Cupei IPNA „Teleradio Moldova” la tenis de masă.

Cupa IPNA „Teleradio Moldova” la tenis de masa

Cupa IPNA Compania „Teleradio-Moldova” Cupa IPNA Compania „Teleradio-Moldova” Cupa IPNA Compania „Teleradio-Moldova” Cupa IPNA Compania „Teleradio-Moldova” Cupa IPNA Compania „Teleradio-Moldova” Cupa IPNA Compania „Teleradio-Moldova” Cupa IPNA Compania „Teleradio-Moldova”
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.