Prima pagină / Evenimente / Sport  /  Primul meci pe teren propriu și prima victorie pentru selecționata Moldovei de rugby

Primul meci pe teren propriu și prima victorie pentru selecționata Moldovei de rugby imprimare

19.03.2013  

Sâmbătă, pe stadionul „Dinamo” echipa de rugby a Moldovei a obținut prima victorie din acest sezon în fața reprezentativei Republicii Cehe. Terenul de acasă și fanii, dar mai ales fanele și nu în ultimul rând jocul bun făcut de haiduci au adus victoria echipei noastre cu scorul de 37-12.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

La pauza meciului de rugby dintre Moldova și Cehia tabela indica scorul de 5-5, însă după vreo câteva vorbe bune și puțină apă jucătorii moldoveni nu ai lăsat nici o șansă pentru adversarii lor.

Rugby

Rugby

Rugby

Câteva imagini de la meci surprinse de reporterii Stiripozitive.eu ilustrează că îmbrâncelile, piedicile, îmbulzelile, loviturile, dacă sunt bine coordonate și se fac de comun acord, aduc bucurii pentru spectatori, deci sunt o veste bună.

Rugby

Rugby

Rugby

Acum așteptăm următoarele meciuri ale echipei Moldovei împotriva Ucrainei în deplasare și acasă contra Poloniei pentru noi îmbrânceli care vor aduce emoții pozitive fanelor și tării.

Rugby

Rugby

Rugby

Rugby

Rugby

Rugby

Rugby

Rugby

Rugby

Rugby

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.