Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă  /  Moda intră în bibliotecă: Fashion TO GO la Chișinău, la 6 martie 2014

Moda intră în bibliotecă: Fashion TO GO la Chișinău, la 6 martie 2014 imprimare

18.02.2014  

Moda intră în Biblioteca Municipală B.P.Hasdeu din Chișinău, la 6 martie 2014, cu ocazia evenimentului Fashion TO GO, la care participă brandurile Bookletta, Sweet as Paprika, Simplicated și Irka Shoes.  

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

Cele 3 branduri de la București, Bookletta, geanta pentru carte, și cei doi designeri vestimentari Gabriela Atanasov (Sweet Paprika) și Florin Surugiu (Simplicated) se vor lansa în premiră la Chișinău, la Biblioteca Municipală B.P.Hasdeu, la 6 martie 2014, în cadrul evenimentului Fashion TO GO, la care participă de asemenea Irka Shoes, un brand moldovenesc de succes, iar accesoriile sunt oferite de Dina Rotari, o artistă de la Chișinău care pictează pe mătase și batic și creează obiecte unicat. 

Evenimentul Fashion TO GO se adresează femeilor non-conformiste, moderne, cărora le place să iasă din tipare și pentru care moda este un stil de viață, mărturisesc organizatorii. Femeia anului 2014 este mereu pe fugă, dar în ciuda lipsei de timp, EA știe mereu să facă alegerea potrivită. 

Astfel, Fashion TO GO este pentru femeile active care au maxim 15 minute pe zi pentru a-și alege ținuta și totuși reușesc să arate de milioane și să se evidențieze în mulțime.

„În cadrul evenimentului de pe 6 martie vom pune în lumina reflectorului femeia inteligentă care știe că stilul și atitudinea se iau TO GO”, afirmă protagonistele apropiatului spectacol.

FASHION TO GO

Bookletta este un concept de GEANTĂ pentru CARTE unic în lume, o invenţie înregistrată a Sandei Cojocaru, de origine din Republica Moldova, dar care stă la București de 7 ani. Bookletta promovează cititul: într-o lume a genților de fițe, acest concept inovator aduce în față femeile inteligente și culte, care știu să-și cultive atât exteriorul, cât și interiorul. 

Sweet Paprika este brandul Gabrielei Atanasov, originară și ea din Republica Moldova, dar care locuiește de mulți ani în România. Ea aduce în premieră la Chișinău toate colecțiile lansate până acum în cadrul acestui concept. Sweet Paprika a fost creat pentru cele care nu au uitat că au fost fetițe, care sunt domnișoare, care vor să devină doamne și care totuși rămân mai presus de orice femei. În aproape doi ani de activitate și cu trei colecții vestimentare la activ, Gabriela Atanasov a ajuns în reviste de femei precum Vogue, Elle, Harper's Bazaar etc. În 2013 Sanda Cojocaru și Gabriela Atanasov au deschis împreună un showroom în centrul Bucureștiului.

Simplicated este un brand românesc relativ recent lansat pe piața din România, creat de Florin Surugiu, care a decis să inoveze prin grafica creată de el și imprimată direct pe haine. Astfel, Simplicated afirmă sus și tare că „Arta ne poate salva!”, și că secretul unui stil deosebit este un amestec dintre SIMPLE și COMPLICATED, condimentate cu o doză de haos și elemente vizuale spectaculoase.

Irka Shoes Hand Made oferă o gamă largă de încălțăminte făcută manual, care se potrivește perfect atât în viața de zi cu zi, cât și pentru evenimentele festive din viața dvs. Împreună cu modelele diverse și feminine, Irka Shoes face și încălțăminte la comandă, adaptată stilului tău.

Accesoriile din cadrul acestui fashion cocktail aparțin artistei Dina Rotari și sunt pregătite și adaptate ținutelor din program. Artista pictează pe batic și mătase, iar fiecare obiect creat este unicat. Accesoriile pictate manual scot în evidență eleganța unei femei care refuză să poarte obiecte banale, produse în masă. 

PARTENERI AI EVENIMENTULUI FASHION TO GO

Biblioteca Municipală B.P. Hasdeu

www.stiripozitive.eu 

Grosu Art Studio

Fashion Guide Moldova 

www.allfun.md

PentruEa.md

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.