Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă  /  (Foto) Premieră mondială: defilare pe Ninebot

(Foto) Premieră mondială: defilare pe Ninebot imprimare

27.11.2015  

Rusanda COJOCARU, autoarea brand-ului „Bookletta”, care mai este și designer vestimentar, a organizat la București, împreună cu alți 3 designeri vestimentari, evenimentul FASHION JOURNEY, ajuns la cea de-a doua ediție. Și cum suntem obișnuiți ca Rusanda să ne uimească, în sensul pozitiv al acestui cuvânt, de această dată, designerul vestimentar originar din Moldova și-a prezentat, colecția „Wild Child” cu modele care defilau pe Ninebot-uri.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

„Este a doua ediție Fashion Journey, eveniment pe care îl organizez și la care de fiecare data schimb un pic conceptul și designerii.
Data trecută în primavara a fost o călătorie pe 3 continente, iar acum e o călătorie prin 4 decade de modă: anii '40– Eva's Lab, anii '60– Sweet as Paprika, anii '70– eu, Rusanda și anii '80– Provocative, un nou brand lansat în România”, povestește Rusanda COJOCARU.
Rusanda_Delfilare pe Ninebot
„Am lucrat câteva luni, cu o echipă mare de sponsori și organizatori. Am avut alături pe cei de la YvetteS. Atelierul de Pantofi, care au făcut față provocării de a încălța 25 de persoane în 4 stiluri de epoci diferite; pe Londa Professional & echipa lui Catalin Serban de hairstylists, Atelier Make-up Paris, Ninebot România și mulț alții. Sala a fost plină, deși erau 5 evenimente în aceeași seară, ceea ce arăta că avem publicul nostru devotat, și pentru aceasta le multumesc”, menționează Rusanda.
„Ne-am jucat cu muzica, cu dansul, cu secvențe importante din istoria modei și cu tehnologia. Anii '40 au debutat cu o Marylin Monroe, anii '60 cu efervescentele ținute colorate by Sweet as Paprika, iar anii '80 cu o Madonna reinventată dansând și defilând pe poante de balerină. Pentru colecția mea, am făcut un parteneriat cu tehnologia, promovând transportul eco și defilând în premieră mondială pe Ninebot, și eu, și modelele. Momentul de maximă adrenalină a fost acrobata care a defilat pe One, o roată electrică de la Ninebot”, spune Rusanda.
Rusanda_Delfilare pe Ninebot
„Colecția mea se numește Wild Child, este din bumbac african, matase asiatică și tricotaje, în nuanțe de maro, pruna, negru, galben și verde închis. Am folosit croieli ușor hippie, pentru femeia jucăușă și senzuală, pentru copilul rebel din interiorul nostru”, afrimă designerul vestimentar originar din Moldova.
Rusanda_Delfilare pe Ninebot
Pentru defilarea pe Ninebot am avut mare noroc de cei mai deschiși parteneri și de cele mai entuziasmate modele. Am făcut câteva repetiții și într-un final au fost mai firești decât ar fi fost dacă mergeau pe jos. Eu am ieșit pe un Ninebot fără mâner, pe care îl manevram doar din genunchi, iar senzația de viteză și libertate pe care mi-a dat-o e fantastică”, zice Rusanda.
Rusanda_Delfilare pe Ninebot
„Publicul a început să aplaude încă de la începutul prezentării, ceea ce a fost foarte frumos și neașteptat, și le-am văzut fețele emoționate, pentru că nu se așteptau la așa ceva. Se așteptau la orice, mai puțin la modele care „levitează!”, exclamă Rusanda.
Rusanda_Delfilare pe Ninebot Rusanda_Delfilare pe Ninebot Rusanda_Delfilare pe Ninebot Rusanda_Delfilare pe Ninebot Rusanda_Delfilare pe Ninebot Rusanda_Delfilare pe Ninebot Rusanda_Delfilare pe Ninebot Rusanda_Delfilare pe Ninebot Rusanda_Delfilare pe Ninebot Rusanda_Delfilare pe Ninebot Rusanda_Delfilare pe Ninebot
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.