Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă  /  (Video) Mesaj de încurajare pentru tineri din partea formației „West River”

(Video) Mesaj de încurajare pentru tineri din partea formației „West River” imprimare

03.02.2016  

Formația „West River” a lansat pe 3 februarie piesa #CapulSus. Tinerii ne încurazează să ne urmăm visul, indiferent de obstacole.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

„Atâta haos și nebunie împrejur, încât ziua de mâine vreai să o începi în altă țară. Așa e cel mai simplu. Evadarea însă nu este scăpare de dorul de părinți, dorul de focul din vatră. Această piesă a fost realizată cu speranța într-un viitor mai bun”, povestesc tinerii din formația „West River”.

Capul Sus

„Venim cu un mesaj de încurajare către toți tinerii dezamăgiți de țara în care s-au născut. Provocările trebuie să ne facă mai tari și indiferent de problemele care apar în calea noastră, indiferent de anotimpul din politica Republicii Moldova, noi trebuie să ne urmăm visul, aici, acasă”, adaugă tinerii.

Capul Sus
Capul sus Capul sus Capul sus
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.