Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă  /  Miss și Mister USM 2016: „Ne-au întâlnit după frumusețe, dar ne-au petrecut după inteligență”

Miss și Mister USM 2016: „Ne-au întâlnit după frumusețe, dar ne-au petrecut după inteligență” imprimare

15.04.2016  

Frumusețea, talentul și inteligența celor cinci băieți și șapte fete care au participat aseară în cadrul concursului Miss și Mister USM 2016, au impresionat atât juriul cât și publicul. Miss USM a fost desemnată Nicoleta Caun, studentă la Facultatea Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei. Cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la fondarea Universității de Stat, Autoguvernarea Studenţilor USM a decis să fie organizat, în premieră și Mister USM. Titlul i-a revenit lui Andrei Aprodu, student la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

În continuare, vă propunem să aflați mai multe impresii de la acest concurs chiar de la câștigătorii titlului Miss și Mister USM 2016.

Nicoleta Caun: Datorită simplității am obținut titlul Miss USM 2016. Sunt pasionată în mod special de psihologie, de aceea am și ales această facultate. Mă axez în special pe psihologia relațiilor dintre bărbați si femei. Iubesc dansul, de aceea fac și a doua facultate de dansuri sportive și vreau să menționez aici că un merit în realizările mele în acest domeniu îl are coregraful Anatolie Popovici. Vin dintr-o familie simplă, sunt o fată simplă și consider că acest fapt m-a ajutat într-o mare măsură să câștig acest titlul, dar și experiența de viață este la fel de importantă. Am încercat să fiu cât mai firească, am avut și emoții în timpul probelor, îmi tremura vocea, dar aplauzele publicului îmi dădeau încrederea în sine.

miss

Andrei Aprodu: Sunt student la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, este un domeniu al creației, ceea ce m-a ajutat să câștig acest titlu, dar foarte important este să fii tu însuți, să nu te prefaci într-un erou, sau să imiți alte persoane, naturalețea este primordială.

mi

Nicoleta Caun: Momentele din culise au fost de neuitat, acolo au avut loc adevărate scene de umor. Am găsit limbă comună cu toți participanții. Am învățat unul de la altul și am legat prietenii frumoase. 

fv

Andrei Aprodu: A fost o premieră pentru USM să organizeze acest concurs și pentru băieți. Eu sunt mândru că am intrat în acestă categorie. Colegii mei au fost la fel de buni, dar cred că glumele mele au avut priză mai mare, atât pentru public cât și pentru juriu.

Nicoleta Caun: Când am auzit că am fost desemnată Miss USM 2016, mi-am pierdut vocea. Nu știam cum să reacționez, eram în al nouălea cer de bucurie, dar m-am gândit și la orele pierdute de la universitate, sper însă că profesorii vor fi înțelegători. Sunt fericită, mai ales părinții mei sunt foarte mândri. Cel mai mult mă bucură faptul că cei din jur consideră că juriul a ales obiectiv și că merit acest titlu.

dfg

Andrei Aprodu: Prieteni, părintii au fost prezenți la acest concurs și m-au susținut enorm. Mama și tata plângeau de bucurie. Am avut sustinătorii de nota 10, nu am cuvinte să descriu starea aceea când am fost desemnat Mister USM 2016.

ert

Nicoleta Caun: Frumusețea contează, deoarece până a spune ceva, oamenii îți văd chipul. Noi, femeile trebuie să știm cum să ne putem în evidență frumusețea, gingășia și tandrețe, completate însă și de inteligență. Astfel de concursuri țin de creativitate, de aceea trebuie să spunem tot timpul ceea ce gândim, însă nu uităm că de cele mai multe ori oamenii ne întâlnesc după frumusețe și ne petrec după inteligență.

eg

Andrei Aprodu: Frumusețea, carisma și alte calități sunt importante la acest concurs. Fiecare dintre noi le are, doar că trebuie să le descoperim și să le punem în evidență.

sefg

Nicoleta Caun: Titlul de Miss USM 2016 mi-a dat mai multă încredere în mine. Vreau o carieră în modelling, indiferent că va fi pentru defilări sau poze. Acesta este primul concurs de acest gen în care eu am devenit câștigătoare, acesta este doar începutul.

rrj

Sursă foto: diez.md, arhivă personală

Autor: Cristina Zeamă

Miss si Mister USM Miss si Mister USM Miss si Mister USM Miss si Mister USM Miss si Mister USM Miss si Mister USM Miss si Mister USM
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.