Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă  /  Voie bună și mâncare gustoasă la Festivalul Barbecue din capitală

Voie bună și mâncare gustoasă la Festivalul Barbecue din capitală imprimare

30.05.2016  

În incinta Centrului Internațional de Expoziții „Moldexpo” s-a dat startul celei de-a IV ediții a festivalului BARBECUE 2016. Timp de trei zile, vizitatorii capitalei au avut parte de multe distracții și s-au delectat cu bucate alese pregătite la grătar.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Cei mai pricepuți bucătari din Chișinău au prezentat în cadrul „Barbecue Fest” cele mai gustoase varietăţi de carne preparate pe jăratic. Prima zi a festivalului, s-a desfășurat cu numeroase activități cum ar fi: „Concursul de la Berea Chișinău” sau „Concurs de la Bio Flame”.

thfh

La fel festivalul a fost inaugurat cu o competiție ieșită din comun, dar care a atras toate privirile spectatorilor „Cursa Purceilor”, ce reprezintă o adevărată întrecere între purcei.

dfhd

Vizitatorii au fost încântați de programul organizatorilor. Aceștia au avut ocazia să participe la tombole și numeroase master-classuri prezentate de bucătari profesioniști, iar pentru amatorii de fotbal s-a difuzat în direct finala Ligii Campionilor. Și comercianții s-au pregătit intens de evenimentul dat: „ Am așteptat tot anul aceste 3 zile, ca să dăm startul unei noi ediții al acestui festival frumos, ce devine o tradiție an de an”, a spus comerciantul Constantin.

gcng

fjgj

Părerile comercianților însă au fost diferite, astfel că unii nu au rămas încântați de organizarea evenimentului. „Anul acesta  am rămas dezămăgită de numărul vizitatorilor, care a scăzut destul de mult comparativ cu anul trecut. Aveam așteptări foarte mari de la acest festival, ne-am dorit ca toți vizitatori să rămână încântați de produsele noastre, căci am depus multă dragoste și suflet în tot ceea ce-am făcut”, a afirmat Olga, o altă comerciantă.

yujgty

Printre cei prezenți la eveniment se enumeră și vizitatori fideli ai acestui festival. „ Am venit și la prima ediție, de atunci am primit o plăcere deosebită, astfel am decis să vin an de an.  Atmosfera de aici este bună, iar despre mâncare pot vorbi doar de bine. Fiind un gurmand înrăit, pot aprecia cu desăvârșire gustul cărnii”, a menționat Ion, vizitator al târgului.

fhbdxf

Festivalul Barbecue este în primul rând mâncarea și băutura gustoasă. Acesta se desfășoară de patru ani și are sloganul „Gustos și vesel deschidem sezonul de picnic”. 

Autor: Alina Anghel, stagiar

rfg grf gg grf rg grf gr rg gr rgr
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.