Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă  /  La doar o lună de la naştere moldoveanca Maya Namestnic apare în serialul englez „EastEnders”

La doar o lună de la naştere moldoveanca Maya Namestnic apare în serialul englez „EastEnders” imprimare

10.08.2012  

„Premiera a fost superbă!”, spune impresionată Natalia, mămica fetiţei care apare în serialul englez de top „EastEnders”. „Eram cu privirile fixate pe ecran şi nici nu ne venea a crede cât de micuţă era Maya când am început filmările acum două luni”.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Rodica Socolov | Știripozitive

În serialul britanic „EastEnders", una dintre protagoniste, pe nume Janine, îşi abandonează fiica, Scarlett, care în cele din urmă în mai multe secvenţe îi face companie tatălui ei Michael.

Gemenele Nemestnic

Zâmbetul Mayei Namestnic şi al surioarei ei Alexandra, căci gemenele se substituie pentru rolul lui Scarlet, înduioşează întreaga echipă de filmare, nemaivorbind de auditoriul canalelor televizate.

EastEnders

„EastEnders", unul dintre cele mai apreciate serialuri de dramă, care apare în Regatul Unit din 1985, abordează viaţa privată şi profesională a locuitorilor districtului din estul Londrei care poartă un nume fictiv: Walford.

Începând cu 2001, canalul BBC One găzduieşte câte patru episoade „EastEnders" pe săptămână. Episoadele sunt transmise în reluare pe BBC Three la o oră mai târzie şi în ediţia specială a BBC One din weekend.

Familia Namestnic

Rolul comun al Mayei şi Alexandrei Namestnic - fiicele gemene ale Nataliei şi Maxim Namestnic din Republica Moldova, este micuţ, dar ar putea pava drumul serialului spre noi aprecieri. Până acum „EastEnders" a câştigat patru distincţii BAFTA şi nenumărate distincţii pentru popularitatea dramei, calitatea producţiei „soap" şi continuitate.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.