Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă  /  Fiți Femei, Deveniți Femei, Rămâneți Femei!

Fiți Femei, Deveniți Femei, Rămâneți Femei! imprimare

27.06.2018  

În condițiile societății moderne, unde accentul se pune pe uniformizare, nivelare și pseudo-egalitate, unde femeile au preluat o parte din funcțiile bărbaților, dar au uitat să le dea înapoi o parte din funcțiile lor, unde femeia pare prea încărcată de grijile și nevoile zilnice, există riscul ca femeia să piardă acea legătură cu unicitatea naturii ei.

Astfel, a fost creat un grup terapeutic destinat femeilor care doresc să se reconecteze la natura lor unică, să se redescopere, să pătrundă în unicitatea și frumusețea lor lăuntrică.

Psihoterapeuții Anna Comendant și Veronica Mihalache vă invită să experimentați terapia de grup, în exclusivitate pentru femei, în fiecare zi de marți și vineri, în perioada 3-20 iulie 2018.

Veronica Mihalache: „Femeia – o mireasmă, un suflu, o taină; o mamă, o fiică, o soră, o soție. Femeia acea ființă care combină în ea, în mod paradoxal, capacități incompatibile: căldura cu duritatea, flexibilitatea cu fermitatea, spiritul practic cu o viață lăuntrică emoțional colorată. Femeia înseamnă Energie Feminină și cea mai bună metodă de încărcare și curățare a energiei o veți găsi anume într-un grup de Femei! În special în cadrul ședințelor dedicate lucrului cu chakrele și astrograma.”

Anna Comendant: „Să fii Femeie este mai mult decât o constatare a biologicului. Pentru mine Femeia este Armonie, Echilibru, Flexibilitate, Împăcare, Cunoaștere și Acceptare de sine. În cadrul grupului vom fi femei frumoase, cu povești de viață, cu frici, întrebări, griji și multă dorință de transformare. Și să recunoaștem de câte ori am fost cu prietenele sau la vreo întâlnire între femei și am încercat să povestim ceva mereu ne-am ciocnit de „sfaturi”, „stai să vezi cum va fi”, „da la mine e și mai și...” În cadrul Grupului așa ceva nu va fi! Aici vei fi Auzită, Ascultată, Acceptată și Încurajată să-ți alegi propria cale!”

Terapia include 6 ședințe, fiecare cu subiectul ei individual:
1. Cine sunt eu? - ședință de cunoaștere reciprocă, de descoperire și reamintire despre sine, cea Actuală, din Trecut și cea spre care Tind.
2. Acceptarea și Cunoașterea de sine - ședință orientată spre descoperirea vulnerabilităților, spre fortificarea rezistenței la critică, spre acceptarea și utilizarea punctelor slabe în creșterea personală.
3. Fricile mele ce mă fac cu ele?
4. Femeile familiei mele - ce mi-au transmis, cum le împac în mine, cum le iert, cum le accept.
5. Lucrul cu chakrele - curățirea aurei, meditație, activități de reechilibrare emoțională.
6. Zilele senine mi le iau mie, Ploile le las sorții - ședința de totalizare și încheiere.
7. BONUS: interpretarea Hărții Natale! (Astrograma)

Pentru cei interesați de participarea la acest grup, prețul per ședință și abonamentul pentru toate cele 6 întâlniri, vedeți detalii organizatorice din descrierea evenimentului.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.