Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă  /  Update. Ştiripozitive.eu: cartea noastră poştală cu un brad-puzzle

Update. Ştiripozitive.eu: cartea noastră poştală cu un brad-puzzle imprimare

„Vă dorim mai multe ştiri pozitive în 2013!”

31.12.2012  

Am creat pentru Dumneavoastră o carte poştală 2013 cu un brad dintr-un puzzle cu imagini ale oamenilor pozitivi care ne-au inspirat subiectele în 2012.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

„Sărbători fericite şi la mulţi ani! Vă dorim mai multe ştiri pozitive în 2013” - acesta este mesajul în cuvinte pe care vi-l adresează echipa Ştiripozitive.eu de la „URMA ta”.

Şi am însoţit aceste cuvinte cu un brad dintr-un puzzle cu oameni pozitivi care ne-au inspirat cele peste 400 de subiecte de pe site în 2013. În inimile noastre sunt şi alţi câţiva brazi cu oamenii care nu se regăsesc în această imagine, dar ne sunt la fel de dragi.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.