Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă  /  Frumos și sănătos la MOVE

Frumos și sănătos la MOVE imprimare

25.02.2020  

Dragostea pentru natură, plante și peisaje frumoase le-a unit pe Lilia Surdu și Aurelia Guzun într-o nouă întâlnire din seria „Frumos și sănătos”. Creatoarea MOVE a îmblânzit culorile pe pânzele de mătase natural, iar herbalista „Bun de Leac” a adunat cele mai aromate și savuroase ceaiuri care au provocat la discuții vizitatorii showroom-ului.

„Mătasea naturală este o stofă extraordinară și ea are o mulțime de beneficii asupra sănătății, ea fiind purtată o simți ca o a doua piele, fiind termoizolatoare în același timp, nu ține nici cald și nici rece, dar îți păstrează temperatura corpului. Este plăcută la atingere indiferent de ce structură a ei, pentru că sunt diferite tipuri de prelucrări ale mătăsii. În ea te simți confortabil și noi îi adăugăm doar culoare, pictura care este inspirată din natură și îi conferim frumusețea adițională pe care o are pe lângă beneficiile sănătății”, ne povestește Lilia Surdu, creatoarea MOVE. 

 

Herbalista Aurelia Guzun vine cu câteve sfaturi practice pentru cei care vor să treacă sănătos și naturist peste sezonul de răceli și viroze.

„Pentru sezonul rece alegem planta care ni se potrivește, de exemplu cimbrișorul care are un gust parfumat de lămâiță. Aceasta este o plantă interesantă care crește pe pantele însorite și aride. Putem lua cimbrișor ca plantă de bază și adăugăm frunze de coacăză, frunze de podbal și facem un mixt. Frunzele de coacăză pornesc limfa, energia organismului. O plantă acționează și înfierbântă organismul și scoate răceala, iar alta mișcă fluidele”, ne spune Aurelia Guzun, fondatoarea Bun de Leac.


 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.