Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă  /  Ie Festival, Moldova, ediția a II-a, 10 august 2013

Ie Festival, Moldova, ediția a II-a, 10 august 2013 imprimare

09.08.2013  

Festivalul Iei a ajuns în acest an la cea de-a doua ediție și se va desfășura la 10 august 2013, la Chișinău, sub patronajul Primei Doamne, Margareta Timofti.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Și în acest an Festivalul Iei rămâne fidel tradiției sale de promovare a principalei piese a costumului popular, „marca noastră vestimentară, îndrăgită de toate vârstele în interiorul țării și recunoscută pe plan internațional", așa cum afirmă organizatorii.

Festivalul Iei se va desfășura la 10 august 2013, începând cu ora 16.00, la Chișinău, Pensiunea agro-turistică „La Curtea Moșului".

În acest an partenerii celei de-a doua ediții a Festivalului Iei, ce se va desfășura sub patronajul Primei Doamne, Margareta Timofti, sunt Compania Teleradio-Moldova, Ministerul Culturii, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, Centrul Național de Conservare și Promovare a Patrimoniului Cultural Imaterial, Casa Portului Popular „Casa Cristea" și Asociația pentru Facilitarea Activităților de Comunicare și Emancipare în Mass-Media (FACEMM).

Imagine copertă: Iefestival.md.

Henri Matisse

Iile l-au inspirat și pe Henri Matisse

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.