Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Degustaţie (independentă) de vinuri moldoveneşti în Italia

Degustaţie (independentă) de vinuri moldoveneşti în Italia imprimare

21.06.2014  

Dumitru Brizan şi Alina Memeţ au orgnanizat o degustaţie a vinurilor moldoveneşti pentru italieni.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

La sfîrşitul lunii mai am fost în vacanţă cu soţia în Toscana, Italia, ne scrie Dumitru Brinzan.
„Cunoscând eforturile depuse de guvernul nostru pentru promovarea vinurilor moldoveneşti pe piaţa europeană, ne-am gândit că ar putea fi interesant să organizăm o degustaţie printre italieni cu vinurile noastre. Deci, după aproximativ 2000 km parcurşi până la destinaţie, am adus 7 sticle de vinuri moldoveneşti, dintre care 6 pentru degustaţie şi unul cadou pentru proprietarii hotelului”, scrie Alina Memeţ pe blogul său.
Fotografii de Alina Memeţ
Foto_Alina_Memeţ Foto_Alina_Memeţ Foto_Alina_Memeţ Foto_Alina_Memeţ Foto_Alina_Memeţ Foto_Alina_Memeţ Foto_Alina_Memeţ Foto_Alina_Memeţ Foto_Alina_Memeţ Foto_Alina_Memeţ Foto_Alina_Memeţ Foto_Alina_Memeţ Foto_Alina_Memeţ
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.