Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  (Video) Primăvara ta MONNArte la Chișinău

(Video) Primăvara ta MONNArte la Chișinău imprimare

10.04.2015  

MONNArte a adus primăvara la Chișinău cu tricouri pictate, ouă încondeiate și vaze decorate. Simona Bușoiu, pictorița bucureștiancă îndrăgostită de un basarabean, de Moldova și de artă și-a prezentat 40 de lucrări într-un local din capitală, bucurând privirile celor veniți la eveniment cu fluturi imortalizați manual pe stofă, cu flori, dar și cu personaje din literatura și folclorul românesc.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

A venit de la Bucureşti cu picturi pe tricouri si rochiţe. O actriţă cu pasiuni artistice diverse şi-a prezentat 40 de lucrări într-un local de la Chişinău, bucurînd privirile celor veniţi la eveniment, cu fluturi imortalizați manual pe stofă, cu flori, dar și cu personaje din literatura și folclorul românesc. 

Este vorba despre Simona Buşoiu, iubita unui basarabean care s-a îndrăgostit și de Moldova, chiar dacă acum a fost la a două sa vizită la Chișinău, ea spune că s-ar muta aici fără nici o ezitare.

„Tata avea un service auto și eu, neștiind de vopsea de textile și de toate lucrurile astea, m-am gândit că aș putea să pictez cu vopsea auto. Așa a luat naștere primul tricou, după care au urmat blugi, genți. Tot ce prindeam prin casă, pictam”, zice Simona Bușoiu.

Simona Busoicu

„Este evenimentul unei foarte bune prietene, pe care eu am invitat-o la Chișinău să organizăm o expoziție. Am văzut lucrările sale pe un tricou, mi-au plăcut foarte mult, mi-a dăruit și mie unul și de atunci m-am gândit că și alții vor dori să le aibă în garderoba lor”, spune Corina Cojocaru, organizatoarea evenimentului.

Primăvara ta MONNArte Primăvara ta MONNArte Primăvara ta MONNArte Primăvara ta MONNArte Primăvara ta MONNArte Primăvara ta MONNArte Primăvara ta MONNArte Primăvara ta MONNArte Primăvara ta MONNArte Primăvara ta MONNArte Primăvara ta MONNArte Primăvara ta MONNArte Primăvara ta MONNArte Primăvara ta MONNArte Primăvara ta MONNArte Primăvara ta MONNArte Primăvara ta MONNArte Primăvara ta MONNArte Primăvara ta MONNArte Primăvara ta MONNArte Primăvara ta MONNArte Primăvara ta MONNArte
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.