Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  (Video) Rock'n Haret - spațiu potrivit pentru dezlănțuirea emoțiilor

(Video) Rock'n Haret - spațiu potrivit pentru dezlănțuirea emoțiilor imprimare

25.05.2015  

A IV-a ediția a festivalului Rock’n Haret a avut loc la Liceul „Spiru Haret”, pe 22 mai. Fiecare trupă a adus în fața sutelor de tineri muzică dinamică și piese „proaspete”.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Rock’n Haret este o inițiativă a Senatului Elevilor „Spiru Haret” care presupune organizarea la fiecare sfârșit de an academic a unui festival rock cu participarea unor nume de rezonanță ale muzicii autohtone. Începând cu anul 2012, acesta se desfășoară la fiecare sfârșit de mai, pentru a celebra sfârșitul unui an productiv de studii.

Rock’n Haret

Rock’n Haret

„Trupele au fost selectate de noi, organizatorii. Ne-am străduit să găsim niște trupe care fac muzică de calitate și poate mai puțin cunoscută, dar care ar cultiva niște valori”, zice Adrian Bratu, organizator.

Invitații ediției a IV-a a Rock Fest-ului au fost trupele: Harmasar, Valea Norilor, Plumbum și Flash Blood. Invitații speciali ai serii au fost formația Veriga.

Rock’n Haret

Rock’n Haret

Rock’n Haret

Concertul a fost deschis de trupa-gazdă: PLUMBUM.

„Nu e pentru prima dată când cântăm la acest concert. Am cântat și anul trecut, dar anul trecut nu erau atât de multe trupe. Suntem siguri că anul acesta va fi mai variat și interesant”, spun membrii trupei „PLUMBUM”.

Rock’n Haret

Rock’n Haret

Rock`n Haret

„Suntem elevii acestui liceu și considerăm că la sfârșit de an este o oportunitate de-a ne recrea după un an întreg de studii. Facem prietenii noi, ne distrăm”, zice elevii Liceului „Spiru Haret”.

Rock'n Haret Rock'n Haret Rock'n Haret Rock'n Haret Rock'n Haret Rock'n Haret Rock'n Haret Rock'n Haret Rock'n Haret Rock'n Haret Rock'n Haret Rock'n Haret Rock'n Haret  Rock'n Haret Rock'n Haret Rock'n Haret Rock'n Haret Rock'n Haret Rock'n Haret Rock'n Haret Rock'n Haret
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.