Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  „Voice of Journalism” și-a desemnat câștigătorul

„Voice of Journalism” și-a desemnat câștigătorul imprimare

27.07.2015  

Câștigătoarea primei ediții „Voice of Journalism” este prezentatoarea de la Jurnal TV, Ana Danilescu. Jurnalista s-a ales cu premiul mare, o vacanță pentru 2 persoane în Grecia oferit de Voyage Center „PHILIPSKY TOUR”. Primul show muzical cu participare jurnaliștilor a fost organizat de site-ul Everyday Journalism în parteneriat cu Orange Moldova.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

„Voice of Journalism este proiectul care mi-a dat aripi și totodata un imbold pentru a-mi urma visul. Chiar dacă am renunțat la ideea de a reveni pe scenă, acum îmi doresc asta mai mult ca niciodată. Despre faptul că mai cânt uneori la diverse evenimente sau că am fost candva solista unei formații, cunosc mai puțini. Iar titlul de Voice of Journalism mi-a redescoperit această pasiune, una pe care de azi înainte o voi urma cu mult curaj și mândrie”, a spus câștigătoarea titlului, Ana Danilescu.

Concurenții au cântat LIVE în fața publicului în mare parte format din jurnaliști și în fața juriului care a luat decizia cui să-i ofere titlul „Voice of Journalism”. Juriul a fost format din: Marcel Roșca – profesorul jurnaliștilor în studio; Alex Filipski – director agenție de turism și interpretele Felicia Dunaf și Dana Markitan au decis cine sunt deținătorii primelor locuri. Astfel, locul III a fost obținut de Natalia Mogîldea – producător Realitatea TV și locul II – Diana Cojocari - reporter Prime TV.

9 jurnaliști de la diverse instituții media au acceptat să facă parte din primul proiect muzical al jurnaliștilor din Moldova. În rezultat, au trăit experiența de a cânta într-un studiou muzical și de a interpreta piesa preferată în fața publicului. Cei prezenți au rămas impresionați de show și de curajul jurnaliștilor.

Organizatorii evenimentului Everyday Journlism.md în parteneriat cu Orange Moldova au oferit trofeul evenimentului „Voice of Journalism” tuturor participanților. Mai mult, cei 9 jurnaliști s-au ales cu vouchere de la partenerii evenimentului: Clinica stomatologică „Ursu Dent”, magazinul de haine „My London Shop”, Medpark, Kangoo Club Moldova, Cosmetica naturală „Antos”, vin de la Chateau Vartely, Fotocărți și Albume Premium de la MyPhotoBook.md, vochere de la Hotelul Radisson Blu Leogrand, cărți oferite de libraria online Bestseller.md și flori de la Flowers Boutique Orchid.

Mulțumim partenerilor media:  Kiss FM, Allfun.md, Zugo.md, Diez.md, Kankan.md, Shok.md

„Promit să continuu să lansez proiecte dedicate jurnaliștilor care ne vor ajuta să-i redescoperim, să-i vedem altfel, ce pasiuni au și ce vise. Sunt fericită că datorită acestui proiect am cunoscut oameni deosebiți, am câștigat prieteni noi și am prins mai mult curaj pentru a continua să organizez evenimente unice pentru Moldova”, a declarat oraganizatoarea evenimentului, Victoria Ungureanu.

„Voice of Journalism” este la prima ediție. Organizatorii promit că va fi și a doua ediție a proiectului, din motiv că au avut foarte multe solicitări de participare din partea jurnaliștilor.

„Voice of Journalism” „Voice of Journalism” „Voice of Journalism” „Voice of Journalism” „Voice of Journalism” „Voice of Journalism” „Voice of Journalism” „Voice of Journalism” „Voice of Journalism” „Voice of Journalism” „Voice of Journalism” „Voice of Journalism” „Voice of Journalism” „Voice of Journalism” „Voice of Journalism”
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.