Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  (Foto) Lansarea taberei de vară pentru copii din diasporă DOR 2015, ediția a III-a

(Foto) Lansarea taberei de vară pentru copii din diasporă DOR 2015, ediția a III-a imprimare

22.08.2015  

La 22 august, a avut loc lansarea celei de-a III-a ediție a taberei de vară pentru copii din diasporă DOR 2015. Evenimentul a fost organizat sub patronajul Primului ministru Republicii Moldova, Valeriu STRELEȚ, anunță Biroul pentru Relații cu Diaspora.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

La deschiderea evenimentului de lansare a celei de-a III-a ediție a taberei de vară pentru copii din diasporă DOR 2015, Primul ministru a adresat un călduros cuvânt de salut și a stat la sfat cu tinerii noștri, satisfăcând curiozitatea celor peste 80 de participanți ai taberei printr-un șir de întrebări - răspunsuri, anunță Biroul pentru Relații cu Diaspora.

Totodată, în cadrul deschiderii oficiale a taberei, Secretarul General al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene a Republicii Moldova, Anatol VANGHELI și Dragoș HÎNCU, Viceministru al Tineretului și Sportului le-au adresat tinerilor un prietenos „Bine ați venit”, și i-au încurajat să vină cât mai des acasă.

DOR2015

DOR2015

DOR2015

DOR2015

Foto: Biroul pentru Relații cu DiasporaGuvernul Republicii Moldova

Lansarea celei de-a III-a ediție a taberei de vară pentru copii din diasporă DOR 2015 Lansarea celei de-a III-a ediție a taberei de vară pentru copii din diasporă DOR 2015 Lansarea celei de-a III-a ediție a taberei de vară pentru copii din diasporă DOR 2015 Lansarea celei de-a III-a ediție a taberei de vară pentru copii din diasporă DOR 2015
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.