Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  (Video) De 5 ani cu Rock'n'Haret

(Video) De 5 ani cu Rock'n'Haret imprimare

31.05.2016  

A devenit deja o tradiție ca Liceul „Spiru Haret” să organizeze un festival de muzică rock, cu participarea trupelor tinere. Astfel, Rock'n'Haret a ajuns la a V-a ediție.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Rock'n'Haret – festival rock organizat de tineri pentru tineri a ajuns deja la a V-a ediție. La fiecare sfârșit de an academic, la liceul „Spiru Haret” se încheie anul de învățâmânt pe ritmurile muzicii rock.

Foto by Dinu Matei Tanase

Foto by Dinu Matei Tanase

Foto by Dinu Matei Tanase

„Este o ediția jubiliară, este ediția a V-a a acestui rock festival. Era absolut necesar să îndreptățim speranțele elevilor și în acest an. Rock-ul bun îmi place, în special trupa liceului nostru – „Plumbum”. Invitații speciali din acest an sunt formația „Black Olives” din Marea Britanie”, zice Victor Ambroci, director la Liceul „Spiru Haret”.

Echipele care au urcat în acest an pe scena de la Rock'n'Haret au fost: Plumbum, The Glimpse, The Cocktails, Harmasar, FlashBlood și Black Olives.

Foto by Dinu Matei Tanase

Foto by Dinu Matei Tanase

Foto by Dinu Matei Tanase

„Este o ocazie bună de a-mi petrece timpul vesel, împreună cu prietenii, de-a asculta muzică bună și de-a ne relaxa după un an de învățământ. Mulți spun că muzica rock este un mod de viață, dar pentru mine este genul de muzică pe care îl prefer”, spune Vitalia, elevă.

Foto by Dinu Matei Tanase

Foto by Dinu Matei Tanase

Foto by Dinu Matei Tanase

Rock'n'Haret este o inițiativă a Senatului Elevilor din Liceul „Spiru Haret” care presupune organizarea unui festival rock la fiecare sfârșit de an academic. Prin intermediul acestui festival organizatorii și-au propus să consolideze relația dintre liceu-elev, să crească încrederea elevilor haretiști în instituția de învățământ în care își fac studiile și să ofere spațiu potrivit pentru dezlănțuirea emoțiilor la sfârșit de an academic.

Foto: Dinu Matei Tănase

Foto by Dinu Matei Tanase Foto by Dinu Matei Tanase Foto by Dinu Matei Tanase Foto by Dinu Matei Tanase Foto by Dinu Matei Tanase Foto by Dinu Matei Tanase Foto by Dinu Matei Tanase Foto by Dinu Matei Tanase Foto by Dinu Matei Tanase Foto by Dinu Matei Tanase Foto by Dinu Matei Tanase
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.