Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Festivalul „Gustar” 2012: „Muzica şi tradiţiile se întâlnesc din nou într-un spaţiu milenar”

Festivalul „Gustar” 2012: „Muzica şi tradiţiile se întâlnesc din nou într-un spaţiu milenar” imprimare

Muzică din Carpați, Pirinei, Alpi și Balcani cu trompetele de aur din Serbia

13.08.2012  

Festivalul „Gustar” a ajuns la ediţia a treia, iar organizatorii acestuia au lansat astăzi spotul oficial al festivalului.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

„Muzica şi tradiţiile se întâlnesc din nou într-un spaţiu milenar”, anunţă organizatorii celei de-a treia ediţii a Festivalului internaţional „Gustar”, care se va desfăşura la 25 și 26 august 2012, în Rezervația cultural-naturală Orheiul-Vechi.

Muzică din Carpați, Pirinei, Alpi și Balcani cu trompetele de aur din Serbia, târg de artizanat şi bucate tradiţionale, obiective turistice şi un camping în zona festivalului – acestea sunt câteva dintre atracţiile ediţiei a treia a Festivalului „Gustar”.  

Organizatorii Festivalului „Gustar” au anunţat că site-ul web www.gustar.md oferă informații și rezervări de bilete şi funcţionează deja info-line: 07 85 85 001.

Festivalul GUSTAR se desfășoară sub patronajul Prim-ministrului Republicii Moldova, Vlad Filat.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.