Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  O moldoveancă s-a ales cu titlul de Miss Queen Portugal 2016 și merge mai departe

O moldoveancă s-a ales cu titlul de Miss Queen Portugal 2016 și merge mai departe imprimare

20.06.2016  

Emoții, fete frumoase, defilări, dar și costumații provocatoare, acestea au fost ingredientele unui concurs de frumusețe, în cadrul căreia a fost desemnată Miss Queen Portugal 2016. Câștigat de această dată de moldoveanca Alexandra Marcenco, în vârstă de 18 ani. Portugalia urmează să fie reprezentată de Alexandra și la competiția internațională Miss Earth 2016.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Alexandra Marcenco este cea care a reușit să-i convingă pe jurați că merită să poarte titlul de Miss Queen Portugal 2016. Tânăra a plecat din Moldova cu familia de la vârsta trei ani, stabilindu-se cu traiul în orașul portughez Sintra. Acum ea este elevă în clasa a XII-a și se pregătește de absolvirea liceului.

gfmk

Alexandra a îndrăgit moda încă din copilărie și văzând publicitate despre acest concurs de frumusețe, a decis de îndată că va participa. Bătălia a fost acerbă, în concurs fiind înscrise 700 de participante. Fetele au avut de parcurs câteva etape, ca într-un final să fie selectate doar 30.

konih

Câștigătoarea de 18 ani are înălțimea de 168 cm și greutatea de 53 de kg. Este mândră că a participat la acest concurs, iar titlul de Miss Queen Potugal ajuns să fie purtat de o moldoveancă, i-a deschis Alexandrei ușa spre mai multe oportunități.

bj

Victoria în această competiție se datorează în mare parte părinților. „Pe parcursul acestui concurs am fost susținută de familie și prieteni. Mulțumesc colegilor și tuturor care m-au sprijinit pe acest drum”, spune câștigătoarea Alexandra Marcenco.

dxzv

Acum deținătoarea titlului de Miss Queen Portugal nu se gândește să-și continue cariera în modelling, pentru că, spunea ea, este preocupată de alte lucruri mult mai importante.

„Nu am făcut careva planuri după câștigarea acestui concurs, acum mă pregătesc să susțin examenele de stat”, mai precizează deținătoarea victoriei.

jkgh

După câștigarea acestei competiții, Alexandra urmează să reprezinte Portugalia la alt concurs de frumusețe, la Miss Earth 2016, care se va desfășura în octombrie la Manila, Filipine.

ftgi

Autor: Cristina DUDUCIUC 

df dfv defv aef fae fe ef ef ftj trh
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.