Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  (Video) VANroads descoperă noi talente

(Video) VANroads descoperă noi talente imprimare

05.09.2016  

Rock’n’Van a fost ultimul eveniment din această vară care a fost organizat pe VANroads. Cei prezenți au avut ocazia să asculte muzică bună și să cunoască trupe „abia scoase din cuptor”.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

VANroads este o organizație non-guvernamentală care s-a născut în vara anului 2016. Iar membrii organizației își propun să descopere și să promoveze tineri talentați din Moldova.

VANroads Events

Rock’n’Van este al patrulea eveniment organizat de VANroads. Membrii organizației ne asigură că și în continuare vor găsi tineri talentați și îi vor face cunoscuți lumii.

Iată cum a început povestea organizației VANroads:

„Eram cu niște prieteni într-un pub și am văzut cum niște tineri cântau afară. Am mers și am vorbit cu directorul localului și el ne-a dat acordul să-i invităm înăuntru. Tinerii au format un public foarte larg, după care au ajuns mult mai vestiți”, zice Vlad Pârău, președintele organizației non-guvernamentale VANroads.

VANroads Events

VANroads Events

VANroads Events

„Tinerii care vin la astfel de evenimente au ocazia de-a cunoaște oameni noi, au oportunitatea de-a comunica și de-a se dezvolta”, spune Iana, prezentă la eveniment.

VANroads

Trupa Plumbum a muncit și vara. A lansat o nouă piesă și a avut prestații memorabile.

VANroads Events

VANroads Events

Dacă nu vrei să scapi nici un eveniment organizat de VANroads, atunci urmărește pagina lor de Facebook și fii la curent.

Sursă foto: Simon Potinga, Sergiu Brânză

VANroads VANroads VANroads VANroads VANroads VANroads VANroads VANroads VANroads VANroads VANroads
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.