Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Cea de-a 100 întâlnire a clubului Top Toastmasters Club a avut loc în Chișinău

Cea de-a 100 întâlnire a clubului Top Toastmasters Club a avut loc în Chișinău imprimare

09.08.2017  

Toastmasters International este o organizație non-profit, prin intermediul căreia oamenii învață cum să vorbească în public și cum să-și dezvolte abilități de lider.

Ședința s-a desfășurat în cadrul Bibliotecii Publice de Drept, filiala B.M."B.P. Hașdeu" pe 8 august. Agenda evenimentul a cuprins trei mari etape: sesiunea de discursuri pregătite; sesiunea de evaluări ale discursurilor pregătite și sesiunea de improvizări.

Organizatoarea ședințelor de Top Toastmasters spune că la fiecare întâlnire clubul se bucură de participanți noi care ajung să le fie membri și oameni dornici de a aprinde lumina Oratorului și Liderului din sine.

„Noi ne propunem să creștem oratori, vorbitori, de a învăța să poți vorbi în public și de a deveni un lider de excepție. Eu nu am crezut că voi ajunge vreodată președinta acestui club dar acum îmi dau seama că acesta de fapt reprezintă pentru mine un stil de viață. Am acumulat o experiență foarte bogată ședință de ședință. În prezent, toate cunoștințele mele le transmit celor care abia acum ne-au descoperit și celor care au dorință dar poate că nu cunosc secretele pentru a deveni un orator, un lider de succes.”, a precizat Președintele Marcela Smeșnoi.

Membrii clubului cât și proaspeții participanți au avut parte de o ședință specială, unde au avut posibilitatea să învețe într-un mediu de învățare pozitiv și de suport reciproc, dezvoltându-și  abilitățile de comunicare și de leadership. Ba mai mult, aceștia au fost implicați activ în probele cu discursuri improvizate ca la sfârșit să fie răsplătiți cu cea mai bună înghețată din Chișinău.

„Sunt pentru prima dată la această ședință dar pot spune că am rămas foarte impresionată și mulțumită. Cred că fiecare dintre noi trebuie să-și descopere oratorul din el, din motiv că aceste abilități oratorice ne ajută să fim mai echilibrați și să trecem peste barierele care încurcă succesului nostru. Sun convinsă că voi mai veni pe aici, vreau să fiu un membru activ și să-mi dezvolt abilitățile mele, vreau să fiu un vorbitor bun.”, a spus eleva Cristina Pistol.

Top Toastmasters Club a luat naștere în Republica Moldova acum 3 ani și reprezintă un atelier de lucru de tipul "învață cum se face", în care membrii își perfecționează abilitățile lor într-o atmosferă confortabilă și prietenoasă. Ședințele clubului au loc în fiecare zi de marți a săptămânii, începând cu ora 19:00. 

Stagiar: Tatiana Munteanu

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.